چهارشنبه 2 آبان 1403

پیش بینی بحران‌ها در گرو شبیه سازی بحران‌ها

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، غلامرضا پورحیدری با اشاره به برگزاری نشست بیست و چهارم انجمن علمی مدیریت بحران ایران با عنوان “شبیه سازی بحران” اظهار کرد: در این نشست که در سالن کنفرانس دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، علی ماهرالنقش مؤلف کتاب شبیه سازی بحران به ارائه سخنرانی پرداختند و سپس اساتید و دانشجویان دانشگاهی و نیز کارشناسان سازمان های مرتبط شرکت کننده در نشست به بحث و تبادل نظر پرداختند.

 

وی ادامه داد: از جمله مطالبی که در این نشست مورد بحث قرار گرفت اهمیت و جایگاه سناریو­نویسی در شبیه ­سازی بحران بود. سخنرانان ضمن بیان این نکته که سناریو باید بتواند به خوبی مشکل و بحران احتمالی را ترسیم کند، بر لزوم ترسیم سناریویی مناسب برای برنامه­ ریزی مناسب و کارآمد برای مدیریت بحران احتمالی تأکید کردند، همچنین به ضرورت آینده پژوهی به عنوان لازمۀ ترسیم سناریوی مناسب نیز اشاره شد.

 

پورحیدری تصریح کرد: به علاوه در این نشست به لزوم تدوین سناریوی توسعه و آینده نگاری نیز پرداخته شد و تأکید شد که توسعه بدون توجه به آمایش سرزمین و بدون ترسیم آینده در شهرها و به خصوص کلانشهرها سبب شده است که پیامد­های نامطلوب و توسعه غیر متوازن گریبانگیر جامعه شهری در بسیاری از شهرهای کشور شود.

 

رئیس انجمن علمی مدیریت بحران ایران درباره نتیجه گیری پایانی نشست “شبیه سازی بحران” خاطرنشان کرد: اگر شبیه سازی بحران‌های احتمالی یک جامعه به خوبی در دستور کار قرار گیرد. امکان برنامه ریزی و به‌کارگیری اقدامات پیشگیرانه می­‌تواند از وقوع بسیاری از حوادث و بحران‌ها جلوگیری کند، بنابراین پیش بینی و کسب آمادگی‌­های لازم می­‌تواند در اداره بحران‌های احتمالی بسیار کارساز باشد.

——————————-

منبع: http://www.tasnimnews.com/Home/Single/801207

همچنین ببینید

کتاب شبیه سازی بحران – ویرایش جدید

در نیم قرن اخیر، شرایطی آخرالزمانی در دنیا پدیدار گشته و جهان شاهد افزایش جهشی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *