برای آن که بتوانیم در هر موضوعی فعالیت موثر، هدفمند و عالمانه داشته باشیم؛ باید ابعاد موضوع را از زوایای مختلف بررسی کنیم، شرایط محیطی را در نظر بگیریم و برای آن موضوع بیانیه ماموریت، رسالت، چشم انداز و اهدافمان را مشخص نماییم.
…
سپس سیاست ها و راهبردهای مان را برای دست یابی به آن اهداف مشخص کنیم؛ و در نهایت اقدامات و برنامه هایمان را تعیین نماییم.
…
بحث مهم فرهنگ نیز از این قاعده مستثنی نیست و نیازمند برنامه ریزی، سازماندهی و مدیریت است. در این راستا سال هاست که مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) از شورای عالی انقلاب فرهنگی مطالبه تدوین نقشه مهندسی فرهنگی کشور و نیز راه اندازی قرارگاه فرهنگی کشور را نموده اند.
…
و بالاخره شورای عالی انقلاب فرهنگی، تدوین و تصویب این سند (نقشه مهندسی فرهنگی کشور) را در 8/3/1392 تمام کرد و در تاریخ 3/6/1392 در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسید.
…
متن سند مهندسی فرهنگی کشور – در قالب جزوه
متن سند مهندسی فرهنگی کشور – در قالب روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران
…
اگر چه نقدهایی مبنایی بر این سند وجود دارد، لیکن بالاخره مگر قرار نیست قوانین کشور بدون کم و کاست توسط دولت ها به اجرا درآیند؟ پس چرا این مصوبه حدود یک سال است که بر زمین مانده و اجرایی نمی شود؟!
…
اگر می خواهیم مدیریت جهادی در فرهنگ نماییم مگر نباید چنین موضوعاتی را جدی بگیریم؟
امید آن که مدیران عالی فرهنگ کشور به این موضوع توجه جدی نمایند.
…
انشاء الله
رهبر معظم انقلاب همین چند روز پیش: «بارها گفته ایم که امروز اختلافات مذهبی بین مسلمانان، شمشیری در دست دشمن است. این را چندبار بگوییم؟ چرا بعضی گوش نمیکنند؟ »
حرف آقا را هم دیگر گوش نمی کنند!!!