تحریم های فلج کننده باید مردم ایران را مجبور به پذیرش شرایط غرب و در رأس آنها آمریکا کند، چرا که استکبار چند هدف را هم زمان دنبال می کند.
1- شکستن الگوی مقاومت (انقلاب اسلامی) در برابر استکبار و قلدران جهانی
2- نا امید کردن حرکت های نوظهور بیداری اسلامی در سایر کشورها
3- کاهش مشکلات نیروهای تجاوزگر فرامنطقه ای در عراق و افغانستان و …
4- ایجاد تغییرات تدریجی در راهبردها و اهداف استراتژیک جمهوری اسلامی ایران در موضوعاتی همچون عدم مشروعیت رژیم صهیونیستی، مخالفت با آمریکا در سلطه گری های منطقه ای و فرامنطقه ای او و …
5-ایجاد تغییرات مبنایی در سیاست های کلان نظام مانند استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی
6- و نهایتاً نابودی کامل جمهوری اسلامی ایران
اين واژه (تحریم های فلج کننده) تعبيري بود كه در اواخر سال 2012 رئيسجمهور امريكا در زير امضاي دور جديد تحريمها عليه كشورمان به كار برد و پيشبيني كرد كه در ظرف سه ماه، ايران به دليل تبعات ناشي از تحريمها با مشكلات بزرگ مواجه می شود.
تحریم ها شدّت یافت و هر روز با ابعاد مختلف آن در حوزه های دارو، تجهیزات، صنعت، اقتصاد و … مواجه می شویم. به عبارتی سیستم های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی ایران هم اکنون در سربالایی نفس گیر امتحان عبور از گردنه آزمون کارآیی و اثربخشی قرار داشته، و شرایط سختی را تجربه می کند. به عبارتی فشاری همه جانبه و سنگین به نظامات مذکور وارد آمده تا با از کار انداختن آنها و یا بخشی از آنها، باعث بروز ناکارآمدی شده؛ و در نتیجه در لایه دوّم با فشار اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی به مردم، مقاومت مردمی را شکسته و زمینه برای عدول از شعار محوری استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را فراهم نمایند.
…………………………………..
لذا امروز نظامات و سیستم های پنج گانه فوق الذکر نقشی بسیار اثرگذار در این برهه از تاریخ انقلاب و کشور دارند، و این رسالت را با مقابله جدّی با حیله ها و ترفندهای دشمنان، و تبدیل تهدیدات به فرصت ها باید به انجام رسانند.
یعنی در گام اوّل به مقابله مستقیم با تهدیدات برخیزند و مشکلات ایجاد شده برای کشور که نهایتاً مخاطبش مردم هستند را برطرف نمایند و اقدامات لازم برای عبور از بحران، و برگشت به شرایط عادی را به عمل آورند.
و در گام دوّم از فرصتی که دشمن پیش آورده است استفاده نمایند و عیوب و نقص های نظام های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی را اولاً شناسایی، و ثانیاً رفع نمایند. یعنی عیوب و نقص ها در قوانین، دستورالعمل ها، ساختارها، سیاست ها و راهبردها، منابع انسانی، امکانات و سخت افزار، نرم افزارها و …؛ را کاملاً شناسایی کنیم. انجام این کار هم با استقرار تیم های نظارتی هوشیار و استفاده از بدنه مردمی و داوطلب و با روحیه بسیجی براحتی ممکن است.
پس از شناخت نقایص و عیوب، می بایست برای رفع آنها اقدام نمود. این کار هم با سیستم سازی میسّر است. یعنی اقدام به نظام سازی در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و امنیتی نمود. اشکالات آن ها را رفع و تبدیل به قانون و دستورالعمل نمود. منافذ نفوذ به سیستم ها را مسدود و راه را برای ضربه به آنها بست.
به عبارتی می بایست،
- اشکالات را شناخت (شناخت سیستم)
- راهکار رفع آنها را طراحی نمود (طراحی و بهینه سازی سیستم)
- و راهکارها را الزام آور کرد (استقرار سیستم با استفاده از تصویب قانون، دستورالعمل، آیین نامه و …)
لذا به مسئولان محترم قوّه مجریه و قوّه مقننه (و حتی قوّه قضاییه) پیشنهاد می شود که با استفاده از شرایط ایجاد شده فعلی تهدیدات تحریم را به فرصت تبدیل نموده و برای شناخت، طراحی و استقرار سیستم و نظام بهینه در حیطه مأموریتی خود عمل نمایند.
باشد که همه مان بتوانیم ادای وظیفه نموده باشیم. انشاء الله