جمعه 4 فروردین 1402

انتقاد از نظام، منافاتی با ایستادگی پای نظام ندارد

رهبری انقلاب در دیدار اخیرشان با مردم آذربایجان فرمودند:

«مردم از برخی از مسائل جاری کشور، انتقاد هم دارند، نه اینکه انتقاد ندارند؛ … امّا وقتی پای انقلاب و پای نظام در میان است، مردم این‌جور وارد میدان میشوند و حرکت میکنند. … میتوانند تفکیک کنند بین نظام انقلابیِ «امّت و امامت» و بین تشکیلات دیوان‌سالاری؛ [بااینکه] در یک جا انتقاد دارند، امّا از اصل نظامی که به‌وسیله‌ی انقلاب به وجود آمده است، با همه‌ی وجود دفاع کنند.

 

اینکه میگوییم انتقاد داشته باشند، نه‌فقط انتقاد از دولت یا قوّه‌ی قضائیّه یا مجلس؛ نه، ممکن است کسی از شخص این حقیر هم انتقاد داشته باشد. این انتقاد هیچ منافاتی ندارد با ایستادگی پای نظام اسلامی، نظام انقلابی، نظام امّت و امامت».

 

و این همان مطلبی است که چند ماه قبل در مقاله ای بیان شد «مبارزه با فساد مساوی اقدام علیه نظام نیست. مطالعه دوباره آن خالی از لطف نیست.

 

همچنین ببینید

نقد عملکرد مجلس

نقد عملکرد مجلس (کلیپ ها)

به دنبال برگزاری نشست علمی با موضوع «نقد عملکرد مجلس شورای اسلامی در چارچوب قانون …

2 نظر

  1. بله، بدون انتقاد و اصلاح که هیچ سیستمی درست بشو نیست.

  2. سلام.
    به نظرم اصلا کسی که خوب انتقاد کند و انتقادِ خوب بکند، در حال خدمت به نظام است.